Hurra Türkiye Öğrencilerimizin Harikulade Ürünleri
67 farklı ülkeden Hurra Türkiye öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kendi yaratıcılıkları ile ortaya koydukları ürünlerini bizlerle paylaştılar.

"Dünyanın İlk ve Tek Çevrim İçi Türkçe Dil Okulu"
"Örnek Ders Videosu
Çocuklar ve aileleri için çevrim içi (online) Türkçe dersleri. Deneyimli öğretmenler. Oyun tabanlı sınıflar. Avrupa Dil Çerçevesine uyumlu öğretim modeli. Çocuklar ve aileleri için ilgi çekici etkinlikler... Çok daha fazlası!
Diğer Öğretim Dillerimiz


Çocuklarınızın ve sizin Türkçeyi etkin kullanmanızı sağlar, çağdaş Türk toplumuyla olan bağınızı güçlendiririz..
Yurt dışında yaşayan ailelerin ve çocuklarının Türkçe dil becerilerini geliştirmek, Türkiye ile olan bağlarını güçlendirmektir.

Hurra Türkiye öğrencileri dinlediğini ve okuduğunu anlar, kendilerini sözel ve yazılı olarak etkin ifade eder, kültürler arası bağ kurar.
Ücretsiz Tanışma Dersi 30 Dk Online
Deneyimli öğretmenler ile oyun tabanlı sınıflar, Avrupa Dil Çerçevesine uyumlu öğretim modeli, Yaş gruplarına uygun bireysel ve grup dersleri, Çocuklar ve aileleri için ilgi çekici etkinlikler ve çok daha fazlası!

Evinizden Türkiye’ye kapı açıyoruz.
Öğrencilerimiz başka bir yere gitmek zorunda kalmadan, evlerinin sıcak ortamında, Çevrim İçi (Online) sınıflarımıza bağlanırlar.

Türk Eğitim Sistemine Entegrasyon
Öğrencilerimizin bireysel ihtiyaçları ve yaş gruplarına göre Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri, Sosyal ve Matematik derslerinde Türk Eğitim Sistemine uyumlu eğitim almalarını sağlarız.

40 Yıllık Eğitim Tecrübesi
Hurra Türkiye, 1984 yılında kurulan Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının bir iştirakidir.

Sanatla Dil Öğretimi
İsteğe göre öğrencilerimize müzik ve drama dersleriyle entegre edilmiş ders seçenekleri sunuyoruz.
Derslerimiz
Çocuklar için tasarladığımız dersler oyun tabanlıdır. Bu tasarımla öğrencilerin derslere keyif alarak etkin katılmalarını sağlıyoruz ve öğrenme sürecini pekiştiriyoruz. Yetişkinlere yönelik derslerimiz ise Türkçe’yi günlük hayatta kullanma becerisini geliştirmeye odaklanır. Hedefimiz öğrencilerimizin ana dili Türkçe olan kişilerle doğal konuşma sürecinde rahatlıkla iletişim kurmalarıdır.
Örnek Dersimiz

Özel Derslerimiz
Özel derslerimizi 12, 24, 36 ve 72 derslik paketlerle yaparız. Haftalık ders saatlerini öğrencinin ihtiyacına göre belirleriz.

Mini Grup Derslerimiz
Mini Gruplarımızda sınıf mevcudu 2 ila 4 öğrenci arasındadır, Derslerimizi 12, 24, 36 ve 72 derslik paketlerle yaparız, Haftalık ders saatlerini öğrencilerin ihtiyacına göre belirleriz.

Grup Derslerimiz
Grup derslerimizde sınıf mevcudu 5-8 öğrenci arasındadır.12 hafta boyunca, haftada 2 ders, toplam 24 ders yaparız.

Avrupa Dil Standartları
Dil müfredatımızda Avrupa Dil Çerçevesi kazanımlarını, kültürel bağlarda bilimsel ve çağdaş eğitim anlayışını esas aldık.

Yaşa Uygun Program
Ders içeriklerini, alanında uzman eğitimcilerimizle, öğrencilerimizin fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerini esas alarak hazırladık.

Kolaydan Zora Öğrenim
Derslerimizi, kolaydan zora ve çocukların aktif olduğu oyun temelli öğretim modeliyle işleriz.

Sorgulama Yaklaşımı
Müfredatımızı sorgulama felsefesi ile şekillendirdik.

Aile Katılımı
Aile etkinlikleriyle öğrenme sürecini pekiştiririz. Bu etkinliklerimizle çocukların aile veya yakın çevrelerinde öğrendikleri dili konuşan yakınlarıyla iletişim kurmalarını sağlarız.

Münazara Odaları
Öğrendikleri dilin kullanımını pekiştirmek için öğrencilerimizin kendi hesaplarında sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle iletişim kurmasını sağlarız.

Bireysel ve Grup Etkinliklerine Katılma
Öğrencilerimiz selamlaşma, tanışma, vedalaşma ile ilgili temel ifadeleri kullanır. Kendisini veya bir başkasını tanıtır. Yavaş ve net bir şekilde konuşan kişiyle iletişim kurar. Yönergeleri izleyerek grup içinde uyumlu biçimde öğrenme etkinliklerine katılır.

Dinleme ve Konuşma
Öğrencilerimiz odaklanarak dinler. Basit sorulara uygun yanıtlar verir. Duyu organlarını, renkleri, şekilleri, sayıları, aile üyelerini, evin bölümlerini, yaygın meslekleri, bitkileri, sebzeleri, meyveleri, mevsimleri, giysileri, oyunları, oyuncakları, hava durumuyla, duygularla, hastalıkla ve ulaşım araçlarıyla ilgili basit ifadeleri, nezaket sözcüklerini tanır ve kullanır.

Bireysel ve Grup Etkinliklerine Katılma
Öğrencilerimiz selamlaşma, tanışma, vedalaşma ile ilgili temel ifadeleri kullanır ve karşılıklı konuşmalara katılır. Yönergeleri izleyerek grup içinde uyumlu biçimde öğrenme etkinliklerine katılır.

Dinleme, Konuşma, Okuma ve Yazma
Öğrencilerimiz etkili dinler. Çevresindeki nesnelerin ve yerlerin adlarını sorar ve söyler. Günlük yaşama ilişkin diyaloglar kurar; duygularını, düşüncelerini, ilgi alanlarını basit cümlelerle anlatır. Karşılıklı konuşma sırasında sorulara uygun yanıtlar verir. Vücuduna, mesleklere, okul hayatına ilişkin sözcükleri; günleri, taşıtları, ulaşım türlerini, trafik kurallarını, yön ve adres tarifine ilişkin ifadeleri, tarih ve zaman bildiren ifadeleri, ölçü birimlerini tanır ve kullanır. Dinlediği sözcükleri, basit ve kısa cümleleri, metinleri (afiş, broşür, liste, not, e-posta vb.) yazar.

Bireysel ve Grup Etkinliklerine Katılma
Öğrencilerimiz dinledikleri, izledikleri ve okuduklarıyla ilgili kısa notlar alır, bunların konusunu belirler. Konuşmadaki farklı bakış açılarını, tekrar, tahmin, öneri, tercih, teklif, istek, şikayet ve tavsiye ifadelerini belirler ve bunları anlatma becerileriyle (konuşma ve yazma) kullanır. Sınıfını, okul eşyalarını, evdeki eşyaları, trafik işaretlerini, spor türlerini ve malzemelerini, hastalıkları, temizlik ve beslenme rutinlerini, çevreyi, takvimi, saatleri, günün bölümlerini tanır. Görsellerden yola çıkarak cümle, paragraf ve günlük metinler; duyuru, ilan, biyografi yazarlar

Dinleme, Konuşma, Okuma ve Yazma
Öğrencilerimiz farklı bireylerle tanışma öz güveni sergiler. Kendilerine verilen en az üç aşamalı yönergeleri yerine getirir ve grup içinde uyumlu biçimde öğrenme etkinliklerine katılır. Genel olarak bilinen konular veya etkinliklerde çevresindekilerle iletişim kurabilir.
Bireysel ve Grup Etkinliklerine Katılma
Öğrencilerimiz dilsel becerilerini geliştirebilecekleri, yaş düzeylerine ve gelişim özelliklerine uygun, bireysel ve grup etkinliklerine katılırlar. Anlaşılır ve ortak bir dil kullanıldığında ve iş, okul ve gündelik hayata ilişkin ana konuları anlayıp, konu hakkında tutarlı açıklama yapabilirler.
Dinleme, Konuşma, Okuma ve Yazma
Öğrencilerimiz dinlediklerini, izlediklerini ve okuduklarını özetler. Bunların konusunu ve ana düşüncesini belirler. Günlük yaşama ilişkin diyalog kurar, konuşmalarında deyim ve mecazlı ifadeler kullanır. Günlük hayatta bir sorun karşısında kendini anlaşılır bir şekilde ifade eder, beklentilerini açıklar. Geçmiş bir olayı ana hatlarıyla anlatabilir. Bir konu, düşünce veya olaya ilişkin kısa bilgilendirme yapabilir. Mektup, deneme, öyküleyici, betimleyici yazılar, gezi yazıları ve dilekçe yazar.
Bireysel ve Grup Etkinliklerine Katılma
Öğrencilerimiz geliştirmiş oldukları dilsel becerilerini devindirip ilgi ve gereksinimlerine uygun, bireysel ve grup etkinliklerine katılır. Öğrendikleri dili kullanan kişilerle doğal konuşma sürecinde rahatlıkla iletişim kurabilir
Dinleme, Konuşma, Okuma ve Yazma
Öğrencilerimiz dinlediklerini, izlediklerini zaman akışına göre sıralar, bunlardan çıkarım yapar. Konuşmalarını bir konuya ya da düşünceye yönelik planlar, akıcı konuşur, hazırlıksız konuşmalar yapar. Metinlerdeki örtük iletileri, metin türlerini belirler. Uzmanlık alanı gerektiren teknik konularda veya karmaşık bir metinde somut veya soyut konularının esasını anlar. Özgeçmiş, iş mektubu, haber ve reklam metinleri yazar.
Bireysel ve Grup Etkinliklerine Katılma
Öğrencilerimiz geliştirmiş oldukları dilsel becerilerini devindirip ilgi ve gereksinimlerine uygun, bireysel ve grup etkinliklerine katılırlar. Ana dili Türkçe olan kişilerle doğal konuşma sürecinde doğal bir biçimde, akıcı ve rahatlıkla sohbet eder.
Dinleme, Konuşma, Okuma ve Yazma
Öğrencilerimiz dinledikleri, izledikleri ve okudukları resmi ve akademik ifadeleri kavrar ve kullanır. Talimatları takip edip uygular. Öyküleyici metinlerin içerik özelliklerini belirler. Kapsamlı, teknik ve uzun metinleri okur, örtük ifadeleri anlar. Sosyal, iş ve akademik hayatta, karmaşık konularda dili esnek ve etkin bir şekilde kullanarak kendilerini ifade eder. Bilimsel metinler, proje metinleri yazar.
Öğretmenlerimiz
Öğretmenlerimizle Tanışın
Hurra Türkiye’nin deneyimli öğretmenleri ile tanışın. Videoları izlemek için tıklayınız.
Takip ve Sertifikasyon

Öğrencilerimizi düzenli takip eder ve raporlarız.
Öğrencilerimizin gelişimlerini program boyunca takip eder, velimize yapılan derslerde işlenilen kazanımlar, öğrencinin dil gelişim düzeyi hakkında düzenli geri bildirim veririz. Öğrenci Karnesi ile elde edilen kazanımlar ve ileriye yönelik çalışmaları raporlarız.

Öğrencilerin kendilerini değerlendirmelerini sağlarız.
Öğrencilerimizin süreç içinde öz değerlendirme yapmalarını sağlar ve kendi gelişimleri hakkında farkındalıklarını arttırırız.

Sertifikasyon ile eğitim sürecini tamamlarız.
Programlarımızı tamamlayan öğrencilerimiz Avrupa Dil Çerçevesiyle uyumlu sertifika sahibi olur.

Hurra Ekibine Katıl
Türkçe ve branş derslerinde tecrübeli, ekibimize sinerji katacak adayları, Nesibe Aydın Eğitim Kurumları güvencesiyle çalışmak üzere Hurra Türkiye ekibimize katılmaya davet ediyoruz.